Personligt företag med
ambitiösa & kunniga målar i Göteborg

Gemab fixar allt inom måleri!

Ett personligt företag med ambitiösa och kunniga målare. Vi riktar oss mot företag och målar lokaler, fasader och allt annat du önskar sätta färg på!

Asset 5

Nyproduktion

Måleriarbeten i samband med nyproduktion av kontorsfastigheter, flerbostadshus, hotellfastigheter och industrifastigheter.

Asset 3

Renovering & Underhåll

Måleriarbeten i samband med renovering och underhåll av kontorsfastigheter, flerbostadshus, hotellfastigheter och industrifastigheter.

Asset 4

Servicearbeten

Med hjälp av våra servicebilar har vi möjlighet att snabbt vara på plats vid behov av oplanerade åtgärder eller service.

Vår maskinpark

När du anlitar oss blir inte projektets framfart beroende av hur tillgången på maskiner ser ut hos olika maskinuthyrare.

Vi äger nämligen våra maskiner fullt ut och har därför alltid tillgång till en komplett maskinpark med spackelmaskiner, färgsprutor, slipmaskiner med mera.

Våra anställda

Alla våra anställda har mångårig erfarenhet inom måleriyrket och har även internt höga krav och förväntningar på sig. Både tjänstemän och yrkesarbetare är positiva, lösningsorienterade och ansvarstagande.

Vi är övertygade om att ett väl utfört arbete främjar både kundnöjdheten och skapar yrkesstolthet hos vår personal.